Coşul dvs. este gol!
Romana English

Contactati-ne: +4 021.255.16.50

Despre noi

DE CE NOI?

 

Deoarece specialiștii noștri au capacitatea de a vă, îndruma și de a găsi pentru Dumneavoastră soluția ce se pretează cel mai bine la nevoile existente.

ln centrul atenției a fost întotdeauna furnizarea de produse și servicii de înalta calitate, printr-o relație directă și eficient condusă, dovedind astfel că Izocolor este un partener ce înțelege și acordă o atenție deosebită afacerii clientului.

Competitivitatea noastră vine din faptul că noi privim oportunitățile prin ochii celor pe care ii servim.

Obiectivul nostru este loialitatea Dumneavoastră, astfel încât sa putem lucra împreună pentru a vă da cota de piață și produsele inovatoare pe care le doriți.

Izocolor se evidențiază printr-o structură unitară, printr-o pregătire profesională deosebita a angajaților, precurm și printr-o promovare permanentă filosofiei de excelentă în servirea clienților.

Alături de specialiști cu o experientă de peste 15 ani în domeniul fabricației lacurilor și vopselelor, în cadrul programului de dezvoltare, Izocolor formează tineri absolvenți pentru a asigura calitatea perpetuă a produselor noastre.

Împreună formăm o echipă ce poate oferi partenerilor noștri unele dintre cele mai creative și mai bine gândite soluții.

Datorită relației de parteneriat cu clienții noștri, Izocolor a dobândit o experientă și o reputație considerabile pe piața produselor peliculogene de uz industrial.

Printre partenerii noștri se numără unele din cele mai importante companii româanești: Coifer Cons București, Vulcan București, Dual Man București, Șantierul Naval Constanta, Șantierul Naval Giurgiu, CF R Caransebeș, Semănătoarea București, Ira Câmpina, Tractorul UTB Brașov, All Electrics ‘95 București, Titan Mașini Grele București, Luxten Lighting Co București.

Calitatea produselor și serviciilor oferite este atent verificată, conform condițiilor din standardul de calitate SR—EN—ISO 9001, astfel încât clientul nostru sa fie mereu mulțumit.

Pentru a putea menține produsele la un nivel calitativ ridicat, Izocolor folosește la fabricarea produselor sale aproximativ 90% materii prime importate de la firme recunoscute pe plan internațional in ceea ce privește calitatea: Worlee Chemie, BASF, Bayer — Germania, ICI -Anglia, Surface Specialities —Austria.

Promptitudinea, calitatea și profesionalismul nostru stau la baza dezvoltării de relații de parteneriat durabile,

în care încrederea si fidelitatea sa fie motivele principale pentru alegerea noastră ca furnizor principal de lacuri și vopsele.

 

CE FACEM NOI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ?

 

Izocolor asigură clienților tehnologiile de vopsire optimale cu produse specifice și asigură asistentă tehnică la aplicarea produselor peliculogene la beneficiar.

Laboratorul propriu asigură cercetarea și asimilarea de produse la cererea beneficiarilor.

Izocolor a dezvoltat sisteme de protecție și finisare pentru: construcții, domeniul naval, industria auto, industria aeronautică, industria mobilei, industria alimentară, producția de jucării, industria chimică și petrochimică, lucrări hidroenergetice, producția de aparatură electrocasnică, construcții de motoare electrice, marcaj rutier.

Noi vă rezolvam problemele!

 

CINE SUNTEM NOI?

 

Celor care ne întâlnesc pentru prima dată le mulțumim pentru că ne acordă posibilitatea de a le face o primă impresie, una care sperăm să elimine orice urmă de îndoială că Izocolor poate fi furnizorul Dumneavoastră preferat.

Pentru cei care ne cunosc deja lansăm invitația de a-și reaminti cine suntem și ce putemi oferi.

Astăzi avem șansa de a vă oferi o imagine asupra firmei noastre și a drumului parcurs pentru a fi mai buni, capabili să satisfacem nevoile Dumneavoastră.

Societatea comercială Izocolor ’92 Prod SRL și-a început activitatea în decembrie 1992, în condițiile unei piețe a lacurilor și vopselelor în plină expansiune.

Atunci când s-a cerut promptitudine, o bună calitate a produselor și un preț atractiv, răspunsul a fost dat de firma noastră.

La început, societatea și-a desfășurat activitatea într-un spațiu închiriat de la Întreprinderea Granitul SA. 

Ca urmare a promovării unei politici foarte flexibile, orientată spre rezolvarea rapidă a cererilor clienților noștri, societatea a câstigat un segment important pe piața lacurilor și vopselelor.

În aceste condiții, societatea Izocolor și-a extins capacitatea de producție, ajungând la jumatatea anului 1999 să cumpere de la Întreprinderea Granitul SA aproximativ 17.000 mp teren, din care 2.500 mp sunt reprezentați de halele de producție și anexe.

Pentru a fi capabili să satisfacem așteptările clienților, am creat o nouă și modernă fabrică de lacuri și vopsele.

Astfel Izocolor s-a transformat treptat în ceea ce suntem astăzi: o companie orientată pe soluții, ce ia decizii bazate pe client și nevoile pieței.

 

 

Pentru a vă oferi mai multe informații despre produsele și serviciile noastre, vă invităm să ne contactați:

Sediu social: Str. Dudesti-Pantelimon Nr. 19, Sector 3, București

Punct de lucru: 

Telefon: +4 021.255.16.50 

              +4 021.255.31.00

Fax: +4 021.255.01.69

E-mail: office@izocolor.ro

Website: www.izocolor.ro

 

Back to Top
Loading...
Loading...
Loading...